Et alors?

November 27, 2018

 

Wat is gezelliger dan een leuk terrasje, een frisse pint en gezellig bijkletsen tijdens de Braderie? Akkoord, deze tijd van het jaar minder opportuun en evident. Iedereen mist de historische zomer van 2018 en bijt zijn tanden stuk op het herfst- en winterweer. We snakken nu al naar meer zon en dat tikje gezelligheid dat iedereen net iets beter gezind maakt. Blijf positief tijdens het vallen van de bladeren, sluit je vooral niet op en kijk uit naar de gezellige kerstmarkten waar we de portemonnee graag voor opentrekken. Uw kerstmarkt in woord én beeld? Give us a ring....

Please reload

Our Recent Posts

Kanker. Steunt ook u een goed doel?

February 1, 2020

Schuimende recepties, spetterend nieuw jaar

January 7, 2020

Prospectie in het buitenland

November 9, 2019

1/1
Please reload

Tags

Please reload

 

+32 473 94 77 86

©2019 Mediacon.