PR voor 'eighties' festival W-FEST

December 10, 2018

Dankzij BestAdvice zijn we aan de slag om W-FEST (dat dit jaar verhuist naar Waregem) uit zijn voegen te doen barsten. Een festival dat alleen jaren '80 muziek brengt is tegelijk nostalgisch én uitdagend. Helden van vroeger zoals Echo & The Bunnymen (foto), Killing Joke, Jimmy Sommerville en The Human League toppen samen met zeventig andere namen de affiche. Aan ons om zowel het programma én de nieuwigheden aan een groot publiek kenbaar te maken. Neem alvast een kijkje op www.w-festival.com! copyright foto Echo & The Bunnymen.

 

Please reload

Our Recent Posts

Kanker. Steunt ook u een goed doel?

February 1, 2020

Schuimende recepties, spetterend nieuw jaar

January 7, 2020

Prospectie in het buitenland

November 9, 2019

1/1
Please reload

Tags

Please reload

 

+32 473 94 77 86

©2019 Mediacon.