Zorghuis De Dijlevallei voor mensen met kanker

January 7, 2019

Mediacon engageert zich vrijwillig voor Zorghuis De Dijlevallei In Boortmeerbeek en staat in voor het onderhoud van de Facebook- en Instagrampagina. Mensen met kanker kunnen vòòr, tijdens en na de meestal zware behandeling in het Zorghuis terecht voor een rustmoment, een adempauze, weg van de alledaagse stress. Ook overnachten kan. Vrijwilligers zijn het kloppend hart, het Zorghuis ging net uit de startblokken en is erkend voor de Vlaamse Stichting Tegen Kanker. Acteur Jacques Vermeire is Peter van het Huis, Veerle Vleminckx initiatiefneemster. Het Zorghuis wordt bijgestaan door een artsen, Mechelse studenten (foto) bouwden alvast 'vogelnestjes' waarvan de opbrengst naar het Huis gaat. (copyright foto Mediacon)

 

 

Please reload

Our Recent Posts

Kanker. Steunt ook u een goed doel?

February 1, 2020

Schuimende recepties, spetterend nieuw jaar

January 7, 2020

Prospectie in het buitenland

November 9, 2019

1/1
Please reload

Tags

Please reload

 

+32 473 94 77 86

©2019 Mediacon.