Wim Vanlessen danst de Boléro van Ravel (en Béjart)

February 6, 2019

Mediacon kreeg de unieke gelegenheid om het laatste dansoptreden van topdanser Wim Vanlessen bij Ballet Van Vlaanderen mee in beeld te brengen. Het werd een inspirerende en bij momenten ontroerende avond in de Antwerpse Stadsschouwburg. Achteraf volgde nog een VIP-feestje in de nabijgelegen Bourlaschouwburg. Mediacon maakte alles mee vanop de eerste rij en zag dat het goed was. Wim signeerde zijn boek, familie en vrienden steunden hem met raad en daad. De Boléro van Ravel en de bewerkte dansversie van Maurice Béjart werd een meesterwerk gebracht door de 'Principal Dancer' die het ballet 25 jaar lang trouw bleef en het genre beheert als geen ander. Een nieuw tijdperk voor Wim maar ook voor Ballet Van Vlaanderen breekt aan. Bekijk hier enkele beelden.

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

Kanker. Steunt ook u een goed doel?

February 1, 2020

Schuimende recepties, spetterend nieuw jaar

January 7, 2020

Prospectie in het buitenland

November 9, 2019

1/1
Please reload

Tags

Please reload

 

+32 473 94 77 86

©2019 Mediacon.