KORRES en Zorghuis De Dijlevallei worden partners

February 20, 2019

Bij Mediacon zijn synergieën en samenwerkingen tussen verschillende partners belangrijk. Waar ligt ieders doel, hoe kan er constructief worden samengewerkt, hoe creëren we een win-win? Zorghuis De Dijlevallei in Boortmeerbeek en cosmeticamerk KORRES / VIVAIODAYS vonden elkaar dankzij Mediacon. KORRES schenkt de 100% natuurlijke cosmetica voor elke nieuwe gast in het Zorghuis dat kankerpatiënten voor, tijdens en na een behandeling opvangt. Voor beide partijen betekent een dergelijke samenwerking meer naamsbekendheid, en het levert extra contacten op. 

 

Waar liggen uw mogelijkheden tot samenwerkingen? Frisse en nieuwe ideeën nodig? Aarzel niet ons te contacteren via 0473 94 77 86.

 

 

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

Kanker. Steunt ook u een goed doel?

February 1, 2020

Schuimende recepties, spetterend nieuw jaar

January 7, 2020

Prospectie in het buitenland

November 9, 2019

1/1
Please reload

Tags

Please reload

 

+32 473 94 77 86

©2019 Mediacon.