Hoezo, niet op wintersportvakantie?!

March 3, 2019

De zon flirt. Pas over enkele weken herontdek je hoe de gigantische vuurbol smaakt en extra vitamines produceert. Wij plannen alvast onze (altijd drukke) zomer en laten je nog eens genieten van 'the long hot summer' van 2018. Voor ons dus geen wintersportvakantie, en in de zomer is het toch altijd een beetje feest. Niet? Sfeerverslag en foto's nodig van uw teambuilding of feestje voor uw intern of extern magazine, social media of om te verspreiden via uw server? Aarzel niet. We bezorgen u een op maat voorstel (we zijn dus geen grootkeuken).  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      

 

 

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

Kanker. Steunt ook u een goed doel?

February 1, 2020

Schuimende recepties, spetterend nieuw jaar

January 7, 2020

Prospectie in het buitenland

November 9, 2019

1/1
Please reload

Tags

Please reload

 

+32 473 94 77 86

©2019 Mediacon.