Festivalkriebels in mei!

April 28, 2019

In mei starten de festivalkriebels. De eerste meerdaagse muziekplanetaria zijn gepland en we stomen ons klaar voor het grote werk in juli en augustus. Vlakbij ons kantoor liggen de legendes letterlijk om rapen: Rock Werchter, TribTown, Maanrock, Wild in't Park, Swing Wespelaar, Jan Primusfeesten en Rijmrock liggen allen binnen het kwartier. Het duurt vaker langer om een parkeerplaatsje te bemachtigen, maar dat hebben we'r graag voor over. Met de regelmaat van de klok posten we deze zomer dus nieuw 'muzikaal' beeldmateriaal, tussen de heilige festivalweide en weekends is er nog ruimschoots voldoende tijd om ook uw verhaal te noteren en te fotograferen. Don't call us! We'll get in touch...

 

 

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

Kanker. Steunt ook u een goed doel?

February 1, 2020

Schuimende recepties, spetterend nieuw jaar

January 7, 2020

Prospectie in het buitenland

November 9, 2019

1/1
Please reload

Tags

Please reload

 

+32 473 94 77 86

©2019 Mediacon.