Bloody kreeft, oesters en steak

June 3, 2019

U vermoedelijk wel, wij kenden het concept 'Surf & Turf' niet. De combinatie van vlees en 'seafood' leek ons immers onwaarschijnlijk. We dompelden ons onder (haast letterlijk) in de magische wereld van kreeften, gamba's en oesters, in combinatie met een stukje vlees, groenten en de heruitgevonden Bloody Mary. Resultaat? 3Tres is een (voornamelijk) zakenlijk restaurant in Machelen en opent in juni de deuren. Mediacon staat in voor de volledige lanceringscampagne: Facebook, Instagram, LinkedIn, website en mailing. Let's go for a swim...

 

 

Please reload

Our Recent Posts

Kanker. Steunt ook u een goed doel?

February 1, 2020

Schuimende recepties, spetterend nieuw jaar

January 7, 2020

Prospectie in het buitenland

November 9, 2019

1/1
Please reload

Tags

Please reload

 

+32 473 94 77 86

©2019 Mediacon.