+32 473 94 77 86

©2019 Mediacon.

Bloody kreeft, oesters en steak

June 3, 2019

U vermoedelijk wel, wij kenden het concept 'Surf & Turf' niet. De combinatie van vlees en 'seafood' leek ons immers onwaarschijnlijk. We dompelden ons onder (haast letterlijk) in de magische wereld van kreeften, gamba's en oesters, in combinatie met een stukje vlees, groenten en de heruitgevonden Bloody Mary. Resultaat? 3Tres is een (voornamelijk) zakenlijk restaurant in Machelen en opent in juni de deuren. Mediacon staat in voor de volledige lanceringscampagne: Facebook, Instagram, LinkedIn, website en mailing. Let's go for a swim...

 

 

Please reload

Our Recent Posts

Prospectie in het buitenland

November 9, 2019

Rijmrock, een vak apart

September 8, 2019

PR-campagne Suyin Aerts

June 29, 2019

1/1
Please reload

Tags

Please reload