Rijmrock, een vak apart

September 8, 2019

Het festival Rijmrock in Rijmenam (Bonheiden) is zeker niet het grootste festival, maar verrast elk jaar. Roland van Campenhout, Pieter-Jan Desmet en Frederik Sioen zorgden dit jaar voor kinderanimatie, Patrick Riguelle stelde zijn nieuwe band voor en Buscemi en Dirk Jans vonden zichzelf opnieuw uit. Praga Khan stal de show met schaars geklede vrouwen (waarom niet) en een immer energieke Maurice Engelen. Het weer zat deze editie niet mee, toch daagde opnieu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

w een pak volk op in de kleine Vlaamse deelgemeente. Mediacon zorgde voor de beelden, u voor de sfeer.

Please reload

Our Recent Posts

Kanker. Steunt ook u een goed doel?

February 1, 2020

Schuimende recepties, spetterend nieuw jaar

January 7, 2020

Prospectie in het buitenland

November 9, 2019

1/1
Please reload

Tags

Please reload

 

+32 473 94 77 86

©2019 Mediacon.