Schuimende recepties, spetterend nieuw jaar

January 7, 2020

Januari kenmerkt zich als de maand waarin recepties schering en inslag zijn. Politieke partijen, vzw's en verenigingen worden wakker onder een dikke laag wit champagneschuim met lokale hapjes als kers op de taart. Teveel om op te noemen, laat staan om bij te houden. De klassieke nieuwjaarswensen zijn ook dit jaar 'klassiek', waardoor de voorspelbaarheidsfactor jaar na jaar stijgt en een mens zich afvraagt waarom dergelijke bijeenkomsten nooit in de zomer worden gehouden. Akkoord, het nieuwe jaar is dan halfweg, toch blijf je uit de drukte van opgepropte bijeenkomsten die blijkbaar in februari 'not done' zijn. Ah neen: want dan is het Valentijn.

 

Daarom dit kort en krachtig pleidooi: stop met alle nutteloze marketingacties zoals Black Friday en Halloween waardoor er tijd, geld en ruimte komt voor gezellige bijeenkomsten. Uw stakeholders vinden het vast niet erg dat ze in juni, juli of augustus op de betere Cava worden getrakteerd. Vakantie? Tja. Velen gaan toch ook met skiverlof? What's the point? Desalniettemin toch een gelukkig nieuw jaar....!

 

 

Please reload

Our Recent Posts

Kanker. Steunt ook u een goed doel?

February 1, 2020

Schuimende recepties, spetterend nieuw jaar

January 7, 2020

Prospectie in het buitenland

November 9, 2019

1/1
Please reload

Tags

Please reload

 

+32 473 94 77 86

©2019 Mediacon.