Kanker. Steunt ook u een goed doel?

February 1, 2020

Een uppercut. Het waarop moment je verneemt dat de diagnose van kanker je wereld verandert, strijd je met alle middelen tegen de ziekte die één op drie ooit treft. Zorghuis De Dijlevallei is een huis als een thuis voor mensen met deze diagnose, zowel voor, tijdens als na de behandeling. Weg van ziekenhuismuren en witte schorten. Het Huis biedt genegenheid, zorg en kennis en werkt met talloze talloze vrijwilligers die met veel overgave de soms zware taak met de glimlach aanpakken en in ruil rust, empathie en een luisterend oor bieden. De patiënt maar ook de mantelzorger staan centraal. Bent u al partner? Mediacon zet zich kosteloos in. Waarom? Onze plicht. 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

Kanker. Steunt ook u een goed doel?

February 1, 2020

Schuimende recepties, spetterend nieuw jaar

January 7, 2020

Prospectie in het buitenland

November 9, 2019

1/1
Please reload

Tags

Please reload

 

+32 473 94 77 86

©2019 Mediacon.